Adatszolgáltatás

Vízgazdálkodási feladatokkal összefüggő alapadatok szolgáltatása

A vízgazdálkodási feladatokkal összefüggő alapadatok megismerése érdekében bárki – szóban, írásban vagy elektronikus úton – igényt nyújthat be.

A szóban előterjesztett kérelmeket írásos, nyomtatott formában is meg kell ismételni, (amely lehet levél, fax, vagy  e-mail) annak érdekében, hogy a megrendelés tárgya, a szolgáltatandó adatok tartalma, az adatkérő azonosítási adatai egyértelműen meghatározható legyenek.

Helyrajzi számra történő hivatkozás esetén térképszelvény beküldése, vagy utcanév megadása is szükséges a pontos helyazonosítás érdekében.

Szakdolgozat készítéshez igényelt adatszolgáltatási kérelem esetén a költségtérítés alóli mentesítéshez az oktatási intézmény igazolása is szükséges, a szakdolgozat címének feltüntetésével.

Az adatszolgáltatás megrendelő lapja  a csatolmányban található.

A leggyorsabb adatszolgáltatást a hiánytalanul kitöltött formanyomtatvány e-mail-en történő beküldése esetén tudjuk biztosítani.

A megrendelő lapot az alábbi e-mail címre kérjük eljuttatni:

vizrajz@eduvizig.hu

Kérjük, hogy ezen a címen kizárólag adatszolgáltatási kérelmeket nyújtsanak be!

Címkék

Események

25
09/25/2019 - 08:45

Az idei évben a vízügyi ágazat, így igazgatóságunk is csatlakozik a MABISZ kezdeményezésére elindult Biztonság Hete tematikus programhéthez.

23
09/23/2019 - 14:00

Téma: A Széchenyi István Egyetem vizes témájú kutatásai

Heyszín: Széchenyi István Egyetem, 9026 Győr, Egyetem tér 1., Új Tudástér Épület 114. előadóterem