Hírek

Az elmúlt évek során kialakult hagyományos gátőrházi programokat kiegészítve idén a Víz Világnapja alkalmából 2017. március 20-24-e között négy általános iskolába látogattunk el.

Március 22-e, a Víz Világnapja alkalmából Dr. Pintér Sándor  Magyarország belügyminisztere 

Március 22-e, a Víz Világnapja alkalmából Dr. Pintér Sándor  Magyarország belügyminisztere a 2017. évi jégvédekezés során végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréséül

Március 22-e, a Víz Világnapja alkalmából Dr. Pintér Sándor  Magyarország belügyminisztere

Az egész héten át tartó Víz Világnapi rendezvénysorozatunk záró programja az immár 3. alkalommal megrendezésre kerülő Gátőrfutás volt.

A Dunán és a Lajtán a hét első felében levonult kisebb árhullámot követően lassú apadás figyelhető meg. A Rábán és kisebb vízfolyásainkon közel stagnáló a vízjárás jellege.

Lakossági bejelentés érkezett gátőrünkhöz, hogy a Vámosszabadit Nagybajccsal összekötő közúti híd alatt a Szavai csatornán olajszennyezés látható.

A Víz Világnapja keretében az MHT Győri Területi Szervezete 2017. március 21-én tartotta előadóülését, melynek a Győri Szennyvíztisztító Telep adott otthont. 

A korábbi hagyományokkal szakítva idén a Víz Világnapja alkalmából négy általános iskolába látogat el igazgatóságunk a Pannon-Víz Zrt-vel és a Hild József Építőipari Szakgimnáziummal karöltve.

A Duna már apad, a Lajta ma tetőzik Igazgatóságunk területén.