V. Gátőrfutás a Víz Világnapja alkalmából

Folytatva a 2015. évi országos kezdeményezést az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság ismét a gátra invitálja a futás kedvelőit. Szándékunk, hogy hivatásuk fontosságát elismerve tisztelegjünk a gátőrök előtt, akik természetes vizeink és vízkincsünk legjobb ismerői. Az árvizek elleni védekezésben ugyanis a tevékenységük semmivel sem helyettesíthető. A legmodernebb technikai kommunikációs eszközök csak az emberi tudással a szakmai tapasztalatokkal együtt lehetnek hatékonyak a vízkormányozási feladatok ellátásában és különösen árvíz idején a védekezésben.

A Víz Világnapján menjünk a gátakra, ismerkedjünk meg a töltések világával, és egy kis fizikai erőpróbával – egy rövid futóversennyel – kóstoljunk bele a gátőrök fáradságos munkájába.

Időpont: 2019. március 22. péntek 15.30 óra

Helyszín: Győr - Lapos Tanszék előtti töltéskorona

A NEVEZÉS DÍJMENTES DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT: a részvételhez előzetes regisztráció szükséges (NÉV, SZÜLETÉSI IDŐ, VÁLASZTOTT KATEGÓRIA megjelölésével) az  alábbi e-mail címen: gatorfutas@eduvizig.hu.

Nevezési határidő: március 20. szerda délután 14.00 óra, illetve a futás napján még 14.30-tól a helyszínen lehet megtenni.

Regisztráció, rajt: Győr - Lapos Tanszék előtti töltéskorona

Versenykategóriák:

  • Gyermek (14 év alatt) 2 km
  • Felnőtt nő 2 km
  • Felnőtt nő 10 km
  • Felnőtt férfi 2 km
  • Felnőtt férfi 10 km

 

Díjak:

A kategóriák első helyezettje (gyermek, nő, férfi) serleget, a többi dobogós pedig oklevelet kap.

A verseny után minden kedves résztvevőt vendégül látunk egy babgulyásra.

Felelősség:

A nevezéssel a résztvevők tudomásul veszik, hogy a futóverseny aszfaltozott töltéskoronán, illetve terepen zajlik. Bármely résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A jelentkezők a saját felelősségükre indulnak a versenyen.

 

Bővebb információ az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóságon kérhető

(Tel: 30/217-2498 e-mail: pr@eduvizig.hu).

            

Images: 
Date: 
Friday, March 22, 2019 - 15:30