Víz Világnapja 2016

Igazgatóságunk, a Magyar Hidrológiai Társasággal, a Pannon Víz Zrt.-vel, illetve Győr Megyei Jogú Városával közösen, a hagyományoknak megfelelően idén is megszervezi a Víz Világnapi rendezvényét. Az eseményen elsősorban óvodásokat és iskolásokat várunk, de természetesen minden korosztályt szívesen látunk.

A rendezvényre március 18.-án az ÉDUVIZIG Árvízvédelmi Központjában (Győr Kálóczy tér 8.) kerül sor.

Az idei programokon szeretnénk, hogy a gyermekek aktívan részt vegyenek, ezért a már a korábbi rendezvényeinken jól bevált „pecsételős játékot” megvalósítjuk a Víz Világnapja rendezvényen is. Maximum 15 fős csoportok vehetnek, majd részt a játékban. Állomásainknál egy-egy kérdésre kell válaszolniuk/feladatot kell megoldaniuk, ennek igazolásaként egy pecsétet kapnak „útlevelükbe”. Akik minden helyszínen megszerezték a pecsétet azok sorsoláson vehetnek részt.

Annak érdekében, hogy a rendezvény során ne alakuljon ki torlódás, kérjük, hogy szíveskedjenek megadni egy-egy időpont amikor érkezni szeretnének a csoportok. A regisztrációt megtehetik az internetes felületen http://doodle.com/poll/w2g7k7fddhnfff5x , vagy a pr@eduvizig.hu e-mail címen.