Turányi Tímea és Kovács József kapták 2018-ban az Észak-dunántúli Vízügyért Díjat

Igazgatóságunk 2015-ben hozta létre az Észak-dunántúli Vízügyért Díjat, melynek átadására minden évben az Évzáró Igazgatói Értekezleten kerül sor. A díjat két munkatársnak ítéli oda az ÉDUVIZIG erre a célja alakult Bizottsága dolgozói javaslatok elbírálása alapján, mellyel a vezetőség a vízügyi szolgálatban folytatott kiemelkedő egyéni tevékenységet és teljesítményt jutalmazza.

2018. december 19-én Turányi Tímea számviteli referens és Kovács József raktárvezető vehette át az oklevelet és a díjat szimbolizáló bronz érmet Németh József ÉDUVIZIG igazgatótól.

Turányi Tímea a folyamatosan változó pénzügyi, jogi és közigazgatási környezetben felmerülő számviteli feladatok példaértékű és lelkiismeretes megoldásáért, mellyel kiemelkedően hozzájárult az Igazgatóság összetett költségvetési gazdálkodási teendőinek megvalósításához és működőképességének fenntartásához, valamint szorgalmas, elkötelezett és önálló munkavégzéséért kapott díjat.

Kovács József a raktározásban, leltározásban, beszerzésben, könyvelésben, közfoglalkoztatásban szerzett komoly és széleskörű tapasztalatáért és ezekben tanúsított kiemelkedő és lelkiismeretes munkavégzéséért, valamint több igazgatóságnál a vízkárelhárítási feladatok végrehajtása során betöltött kimagasló és meghatározó szerepéért, továbbá a hosszú évek során kialakított példaértékű szakmai és emberi kapcsolataiért, a Vízügyi Igazgatóság iránti elkötelezettségéért részesült elismerésben.

Ezúton is köszönjük a kollégák színvonalas teljesítményét és gratulálunk az elismeréshez!