Miniszteri Elismerő oklevél Kovács József részére

Kovács József az igazgatóság Műszaki Biztonsági Szolgálatának anyag- és fogyóeszköz gazdálkodója a vízügyi ágazatban végzett kiemelkedő és magas színvonalú munkája elismeréseként 2019. augusztus 20. állami ünnepünk alkalmából „Miniszteri Elismerő Oklevél” miniszteri elismerésben részesült.

József feladatai közé tartozik az igazgatóság napi működéséhez és a vízkárelhárításhoz szükséges eszközök, anyagok beszerzése, az igazgatóságnál működtetett raktárok leltározásának, selejtezésének felügyelete, logisztikai folyamatok megtervezése.

Igazgatóságunk 2008-ban bízta meg a vízkár elhárítási minőségirányítási rendszerének kidolgozására felállított munkacsoportban való közreműködéssel, ennek során meghatározó szerepe volt a készletgazdálkodási folyamatok újraszervezésében. A vizek kártételei elleni védekezések során a Védelmi Osztag munkatársaként mindig kimagasló teljesítményt nyújtott. Pályafutása során számtalan III. fokú ill. rendkívüli ár- és belvízvédekezésben vett részt, mind igazgatóságunk működési területén, mind pedig az ország más területeire átvezényelt Védelmi Osztag tagjaként. Kiváló kapcsolatokat ápol az igazgatóság valamennyi szervezeti egységének munkatársaival, biztosítva ezzel a szakmai területek hatékony együttműködését.

 

Ezúton gratulálunk Józsefnek az elismeréshez!