Koszorúzás Víz Világnapja alkalmából

A Víz Világnapjáról minden év március 22-én emlékezünk meg 1993. óta. Az ENSZ e jeles nap alkalmával szeretné ráirányítani a figyelmet arra a két milliárd emberre, akik jelenleg biztonságos ivóvízellátás nélkül élnek.

A víz világnapja idén a vízellátási és szennyvíz-elvezetési (higiéniai) válság megoldása érdekében történő változások felgyorsításáról szól. Tekintve, hogy a víz mindannyiunkra hatással van, mindenkinek cselekednie kell.

Igazgatóságunk is aktív szerepet vállal társszervezeteivel, hogy felhívja a figyelmet a víz jelentőségére. A 2023. évi rendezvények az alábbi globális jelmondat köré szerveződtek:

„LÉGY A VÁLTOZÁS, AMELYET LÁTNI SZERETNÉL A VILÁGBAN” , tehát

Légy a változás és tedd jobbá a világot!

A hagyományoknak megfelelően március 22-én reggel igazgatóságunk Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatával, a Pannon-Víz Zrt.-vel és a Győri SZC Hild József Építőipari Technikummal valamint az MHT Győri Területi Szervezetével közösen idén is megkoszorúzta a révfalui 1954. évi árvízi emlékművet. Az ünnepi beszédet Sütheő László, az igazgatóság műszaki igazgatóhelyettese mondta el, mely után sor került az ünnepélyes koszorúzásra. A programot a Nagybácsai Óvoda Bóbita Tagóvodájának egyik csoportja színesítette a vízzel kapcsolatos énekes-táncos produkciójával.

FOTÓ:
ÉDUVIZIG
Pannon-Víz Zrt.