Koszorúzás a 2019. évi Víz Világnapján

AZ ENSZ 1993-ban március 22-ét a Víz Világnapjának nyilvánította, melynek célja, hogy gondolkodásunk középpontjába kerüljön ez a nélkülözhetetlen természeti kincs.

„Vizet mindenkinek!” „Bárki is vagy, bárhol is vagy, alapvető emberi jogod van a vízhez!” – idén ezzel a jelmondattal hívják fel a figyelmet a víz fontosságára.

A hagyományoknak megfelelően a Víz Világnapján, március 22-én reggel igazgatóságunk Győr Város Önkormányzatával, a Pannon-Víz Zrt.-vel, a Hild iskolával és az MHT Győri Területi Szervezetével közösen idén is megkoszorúzta a révfalui 1954. évi árvízi emlékművet. Az ünnepi beszédet ezúttal Laczkovics - Takács Tímea önkormányzati képviselő, a város önkormányzatának Szociális Egészségügyi és Lakásügyi Bizottságának elnöke mondta. Az idei évben újdonság volt, hogy a Richter János Zeneművészeti Szakgimnázium, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Bartók Béla Ének-zenei Általános Iskola tanulói egy kis műsort adtak elő a jeles naphoz kapcsolódó dalokkal, verssel.