Kollégáink is rajtoltak a komáromi árvízi összefogás emlékfutáson

A Komárom-Esztergom Megyei Védelmi Bizottság, mint főszervező, hagyományteremtő céllal rendezte meg a "Miénk a Gát" Első Nemzetközi Komáromi Gátfutást 2018. június 8-án.

Az eseményt azzal a céllal hozták létre, hogy köszönettel és tisztelettel emlékezzenek meg mindazon szervezetekről és önkéntesekről, akik a 2013. évi komáromi árvíz idején rendkívüli összefogással eredményesen védekeztek az ár megfékezésében. Az emlékfutás start és célpontja a Monostori Erődben volt, a „futópálya” útvonalát pedig az újonnan megépült gáton jelölték ki 5 km-es, 10 km-es és 21 km-es távokban.

Az emlékfutásban mind szervezőként, mind pedig nevezőként is részt vesz Igazgatóságunk: Battyányi Gábor, Baros Beatrix, Konczné Nagy Andrea, Molnár András és Szalay Éva mérettették meg magukat az eseményen. Konczné Nagy Andrea a 10 km-es táv adott életkor szerinti kategóriájában második, míg Baros Beatrix harmadik helyezést ért el az 5 km-es táv adott kategóriájában. Valamennyi nevezőnek emlékéremmel köszönték meg a részvételt.

Ezúton is gratulálunk dobogósainknak és indulóinknak egyaránt!

Nagyon szép teljesítmény volt!

A Tatai Szakaszmérnökségnek pedig köszönjük a szervezési feladatokat!