Kitüntetések átadása augusztus 20. állami ünnepünk alkalmából

A 2021. évi augusztus 20. állami ünnepünk alkalmából 2 munkatársunk kapott főigazgatói elismerést példaértékű munkájáért.

Juhász D. Katalin a Közgazdasági Osztály kiemelt funkcionális referense Főigazgatói Elismerő Oklevél elismerésben részesült.                                                                                

Katalin 17 éve dolgozik igazgatóságunk Gazdasági Osztályán, 2009-től irányítja csoportvezetőként a munkaügyi, bérszámfejtési és humánpolitikai szakterületen dolgozók munkáját. Pályafutása során számos alkalommal segítette az igazgatóság szervezeti átalakulását, szakterületi informatikai rendszerek bevezetését és működtetését. Részt vett a közmunkaprogramok és folyamatok szervezésében, működtetésében és megvalósításában. Aktív szerepet vállalt az ágazati képzési rendszer helyi megszervezésében. Precíz, alapos munkavégzése, szakértelme, munkabírása és felelősségvállalása példaként szolgál munkatársai számára. Munkakapcsolatai kiválóak mind a szervezeten belül, mind ágazati szinten, illetve a külső partnerekkel is. Aktív közreműködője az igazgatósági rendezvényeknek is. A 2006-2013 közötti időszakban levonult rendkívüli árvizek elleni védekezés során kiemelkedő munkát végzett a központi adminisztrációs területen, illetve külső védelmi szakaszra történő kirendelése során is, amiért korábban miniszteri elismerésben is részesült.

Dömötör Szilveszter a Vízrajzi és Adattári Osztály vezetője Szakterületei Érem főigazgatói elismerésben részesült.

Szilveszter 27 évvel ezelőtt került igazgatóságunkhoz, pályafutását vízgazdálkodási előadóként kezdte. Feladatai a vízrajzi adatok feldolgozásához kapcsolódtak, amelynek során szakaszmérnökségi állományban is szerzett tapasztalatokat. A vízrajzi adatgyűjtés és feldolgozás korszerűsítésében elévülhetetlen érdemeket szerzett. A távmérőhálózat koncepciójának kidolgozásában, majd megvalósításában bizonyította szakmai felkészültségét. 2003-tól osztályvezető helyettesi, majd osztályvezetői beosztásban irányítja az igazgatóság vízrajzi tevékenységét. A 2003-ban a vízrajz területén elsőként vezették be az ISO szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert, mely lehetővé tette, hogy a vízgazdálkodás területén a közvélemény részére hozzáférhetővé váljanak a megbízható vízrajzi adatok. A felkészülés és a minősítés során Szilveszter tevékenysége meghatározó volt, csakúgy, mint a rendszer előírásoknak megfelelő működtetése és továbbfejlesztése terén. Az igazgatóság területén végzett tevékenysége megalapozta a vízrajzi minőségirányítási rendszer országos bevezetését is. Évek óta tagja az Országos Vízügyi Főigazgatóság által létrehozott Vízrajzi Munkacsoportnak, szaktudása, tapasztalata országos szinten is kiemelkedő. Feletteseivel, az irányítása alatt álló munkatársakkal valamint a külső szervezetekkel kialakított kapcsolatrendszere példaértékű.

A kitüntetésekhez ezúton is szívből gratulálunk!