Két munkatársunk kapott elismerést 2021-ben a Duna Nap alkalmából

A vízügyi ágazatban hagyománnyá vált, hogy a nemzeti ünnepek mellett a szakterülethez köthető jeles napok alkalmával is kitüntetik a munkatársakat példaértékű munkájukért.

Az idei évben az alábbi két munkatársunk kapott elismerést a június 29-i Duna Nap alkalmából:

Varga Katalin a Közgazdasági Osztály számviteli referense Főigazgatói Oklevélben részesült.

Katalin 21 éve alkalmazottja igazgatóságunknak. Először az informatika területén tevékenykedett mint rendszergazda, majd mint osztályvezető-helyettes.

2005-től közgazdasági területen folytatta szakmai életútját: kezdetben általános pénzügyi ügyintézőként, majd a hazai és határon átnyúló projektek pénzügyi és számviteli feladataival kezdett foglalkozni és nagy precizitással teszi ezt napjainkban is. Munkája mellett közgazdasági másoddiplomát, vállalkozási és államháztartási mérlegképes könyvelői végzettséget szerzett.

Feladatait nagy odafigyeléssel, hozzáértéssel és önállósággal végzi, a projekt tevékenység műszaki-szakmai feladatait is figyelemmel kísérve a különböző szakterületekkel együttműködve biztosítja a források szabályszerű elszámolását. Az elmúlt időszakban könyvelői feladatokat is végez.

Tatai Róbert a Szigetközi Szakaszmérnökség vezetője Főigazgatói tárgyjutalom (Óra) elismerésben részesült.

Róbert több, mint 18 éve dolgozik a Szigetközi Szakaszmérnökségünknél. Vízépítő mérnöki diplomájának megszerzése után területi felügyelőként kezdte meg pályafutását. 2007-től már szakaszmérnök-helyettesi pozícióban tevékenykedett, 2012-től pedig szakaszmérnöki felelősségi kört lát el.

Több sikeres árvízi védekezésben is részt vett szakaszvédelem vezetőként, ezek közül a legjelentősebbek a 2006., 2009. És 2013. évi árhullámok voltak. Egységvezetőként több sikeres projekt lebonyolításában is részt vett illetve aktívan közreműködik a jelenleg is futó, földrajzilag illetékességi körébe tartozó beruházásokban (Alsó- Szigetközi HTVP és MOVP fejlesztése, Nagyműtárgyak projekt Dunakiliti duzzasztómű projektelem rekonstrukciója, Felső-Duna projekt, Mosoni-Duna torkolati mű beruházás).

Fiatalos lendülettel újította meg a szakaszmérnökség szakmai munkáját úgy, hogy néhány év alatt fokozatosan vont be fiatal dolgozókat a szervezeti egységébe. Ma már az egyik legfiatalabb korösszetételű szakaszmérnökségen irányítja sikeresen az egyik legnagyobb figyelemmel övezett térség, a Szigetköz és a Lajta vízgazdálkodását.

A kitüntetésekhez ezúton is szívből gratulálunk!