Ismét kiemelkedő teljesítmény az ULTRABALTON-futóversenyen

Igazgatóságunk futócsapata az idei évben is sikeresen teljesítette az ULTRABALATON futóverseny közel 216 km-es futótávját. Az eseményt a pandémia helyzet miatt a májusi időpont helyett 2021. október 2-3-án rendeztek meg.  

A 12 fős csapat 17 óra 06 perc és 26 másodperc alatt ért célba, ami 4:45 perc/km átlag tempónak felel meg. Ezzel az eredménnyel céges csapatversenyben a 4. helyet szerezték meg a 294 csapatból, csupán 5 perccel lemaradva a dobogóról.

További érdekesség, hogy ez az eredmény a 10-13 fős csapatverseny kategóriában a 16. (766 csapatból), míg az összetett versenyben a 39. (1340 indulóból) helyezésnek felel meg.

A csapat tagjai futósorrendben:

Czanek Balázs, Kozma Tamás (csapatkapitány), Varga Tamás, Bartal Gergely, Krizsán Zsolt, Gombás Károly, Budai Koncz Mercédesz, Németh József, Joó Balázs, Konczné Nagy Andrea, Molnár András, Fülöp Péter. Köszönet a kerékpáros kíséretért Kötél Pálnak, a  csapat szállításáért pedig Pető Róbert és Mizser Ferenc sofőröknek.

Az időjárás – a korábbi évekkel ellentétben - ezúttal kedvezően alakult, fokozva ezzel a futóverseny hangulatát és élvezetét. Részben ennek is köszönhető, hogy sikerült a korábbi évekhez képest jobb tempóban futni. A verseny 17:10 órakor, kellemes őszi napsütéses időben kezdődött, mely másnap délelőtt 10 óra magasságában fejeződött be. A jó hangulat és az egymásért, a csapatért való küzdés egyaránt jelen volt a verseny során, amit végül az elért eredmény is tükrözött.

A csapat szállásáról vízügyes összefogással az idei évben is a Nyugat-dunántúli és a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság gondoskodott, melyet ezúton is köszönünk nekik!

Gratulálunk az ÉDUVIZIG csapatának!Büszkék vagyunk rájuk!

Hajrá ÉDUVIZIG! Találkozunk 2022-ben!

 

Rajt:

Cél: