III. Gátőrfutás - Víz Világnapja 2017

III. GÁTŐRFUTÁS

2017. március 24. péntek 15.30 óra

Bahnhof Győr - Lapos Tanszék előtti töltéskorona

Folytatva a 2015. évi országos kezdeményezést az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság ismét a gátra invitálja a futás kedvelőit. Szándékunk, hogy hivatásuk fontosságát elismerve tisztelegjünk a gátőrök előtt, azok előtt, akik természetes vizeink és vízkincsünk legjobb ismerői. Az árvizek elleni védekezésben ugyanis a tevékenységük semmivel sem helyettesíthető. A legmodernebb technikai kommunikációs eszközök csak az emberi tudással a szakmai tapasztalatokkal együtt lehetnek hatékonyak a vízkormányozási feladatok ellátásában és különösen árvíz idején a védekezésben.

 

A Víz Világnapján menjünk a gátakra, ismerkedjünk meg a töltések világával, és egy kis fizikai erőpróbával – egy rövid futóversennyel – kóstoljunk bele a gátőrök fáradságos munkájába.

 

REGISZTRÁCIÓ:

 

A részvételhez regisztráció szükséges (NÉV, SZÜLETÉSI IDŐ, VÁLASZTOTT KATEGÓRIA megjelölésével) előzetesen az ÉDUVIZIG által e célra létrehozott e-mail címen: gatorfutas@eduvizig.hu március 13.-tól március 22.-e délután 15 óráig, illetve a futás napján 14.30-tól a helyszínen lehet megtenni.

 

INFORMÁCIÓK:

 

Regisztráció, rajt: Bahnhof Győr Lapos Tanszék előtti töltéskorona

 

Versenykategóriák:

  • Gyermek (14 év alatt) 2 km
  • Felnőtt nő 2 km
  • Felnőtt nő 10 km
  • Felnőtt férfi 2 km
  • Felnőtt férfi 10 km

 

Díjak:

A kategóriák első helyezettje (gyermek, nő, férfi) serleget, a dobogósok pedig oklevelet kapnak.

A verseny után minden kedves résztvevőt vendégül látunk egy babgulyásra.

 

Nevezés ingyenes!

 

Felelősség:
A nevezéssel a résztvevők tudomásul veszik, hogy a futóverseny aszfaltozott töltéskoronán, illetve terepen zajlik. Bármely résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A jelentkezők a saját felelősségükre indulnak a versenyen.

 

Bővebb információ az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóságon kérhető
(Tel: 30/217-2498 e-mail: pr@eduvizig.hu).

 

ÉSZAK-DUNÁNTÚLI VÍZÜGYI IGAZGATÓSÁG

 

 

Címkék

Események

08
06/08/2018 - 08:00

Időpont: 2018. június 8. péntek 8.00 óra

Útvonal: Komárom, az újonnan megépült gáton kijelölt ,,futópályán". Start és célpont a Monostori Erődben (Komarom, Duna-part 1.)