Harmadik hely a 2020. évi UltraBalaton futóversenyen

Az idei évi UltraBalatont a pandémia helyzet nehezítette, sokáig kérdéses volt, hogy megrendezik-e a versenyt. Szerencsére  zöld utat kapott, így az ÉDUVIZIG 12 fős csapata  - az előző évek hagyományaihoz híven - idén is rajthoz állhatott az október 2-4-i hétvégén.

Versenyzőink 17 óra 01 perc és 53 másodperc alatt teljesítették a 214,9 kilóméteres UltraBalaton-2020 távot, mellyel a 4-13 fős céges csapatok között abszolút 3. helyezést értek el 247 céges csapat közül. A 10-13 fő férfi csapatok mezőnyében pedig abszolút 6. helyen végeztek az 585 csapat alkotta mezőnyből. A biciklis kísérettel és két autóval közlekedő csapat minden tagja kiemelkedően teljesített a forró napsütés és az éjszakai szélviharos felhőszakadás közepette is (átlagsebesség 4:45/km).

Az ÉDUVIZIG csapat tagjai:

Kozma Tamás (csapatkapitány), Németh József, Bartal Gergely, Czanek Balázs, Fülöp Péter, Gombás Károly, Konczné Nagy Andrea, Budai-Koncz Mercédesz, Kötél Pál, Krizsán Zsolt, Molnár András és Varga Tamás. Külön köszönet a kerékpáros kísérőnek, Koncz Gábornak és a két kisbusz vezetőnek, Mizser Ferencnek és Pető Róbertnek.

Gratulálunk a csapatnak!