A győri Zöldár emlékfutáson is kiválóan tejesítettünk

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred valamint a Honvéd Arrabona Sportegyesület közös szervezésében 2018. június 29-én (pénteken) került sor a hagyományteremtő céllal létrejött „ZÖLDÁR 2013. – Összefogás” elnevezésű emlékfutásra.

A Győr – Aranypart II-ről indult-Győrújfalu-Győrzámoly-Győrladamér és Dunaszeg körzetét érintő 29,5 km-es távú emlékfutás 6 váltóponttal volt megszervezve. A távot csapatonként 7 váltótag teljesítette. Igazgatóságunktól egy csapat indult az eseményen, név szerint: Baross Beatrix, Gombás Károly, Kiss Andrea, Konczné Nagy Andrea, Kozma Tamás, Molnár András és Szabó József. A vegyes vezetői csapatot pedig Fülöp Péter erősítette.

A néhol esős, máskor párás és verőfényes napsütéses versenyen nevezőink az összes induló 38 csapatból a 8. legjobb időt teljesítették. Fontos szempont, hogy a futók zöme hivatásos katonai, tűzoltó és más rendvédelmi egységekből került ki, így még inkább elismerésre méltó a teljesítmény! A civil csapatok között a második helyet szereztük meg, mindössze 2 másodperccel lemaradva a győzelemről. Jövőre a hajrára külön edzenek majd lelkes kollégáink :)!