Címzetes Egyetemi Docens címet kapott Németh József igazgatónk

A Széchenyi István Egyetem Vezetése és az Egyetem Szenátusa Címzetes Egyetemi Docens címet adományozott Németh Józsefnek, igazgatóságunk vezetőjének.

Az elismerést a XXIX. Akadémiai Nap keretében vehette át 2022. szeptember 20-án az egyetem Új Tudástér Aulájában megrendezett ünnepségen. A felterjesztést az egyetem Albert Kázmér Kara kezdeményezte, ahol 2019 évtől igazgatóságunk külső tanszékként folytatja az együttműködést.

Az egyetemmel kiváló a kapcsolatunk, több éve működünk együtt az elméleti tudás és a gyakorlati képzés szervezettebb összekapcsolása, valamint az alap,- és mesterképzéshez kötődő oktatás specializált és gyakorlatorientált támogatása céljából. Ennek eredményeként 2018 őszétől az Infrastruktúra-építőmérnöki mesterképzésen elindult a vízépítési specializáció szakirány. 2022 őszétől pedig a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karának Vízgazdálkodási és Természeti Ökoszisztémák Tanszékét támogatjuk: kollégáink a most induló Környezet-, víz- és természetvédelem szabályozása tárgynak egyes vízügyi témájú elemeit oktatják majd.

Igazgató úrnak ezúton is gratulálunk!