„ZÖLDÁR 2013 – ÖSSZEFOGÁS” EMLÉKFUTÁS

A 2013 – as árvíz során nyújtott példás összefogásra emlékezve szervezett június 9.-én, immár 3. alkalommal emlékfutást a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred. Igazgatóságunk idén 2 csapattal is képviseltette magát a versenyen.

Az eseményen vízügyesek, katonák, rendőrök, katasztrófavédők, illetve több önkormányzat képviselői is részt vettek. 6 váltóponttal összesen, közel 30 km-es távot teljesítettek a résztvevők. A csapatok az árvízi védekezés legjelentősebb helyszíneit érintve tették meg a távot, így is emlékezvén a 4 évvel ezelőtti eseményekre.

 Széles Sándor, Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja a verseny előtt először ünnepi beszédét mondott, majd a rajtpisztoly is az ő kezében dördült el.  

 „A legjobb civil csapat” díját Igazgatóságunk „ÉDU-ALFA” nevű csapata (Kozma Tamás, Fülöp Péter, Bartal Gergely, Tatai Róbert, Konczné Nagy Andrea, Molnár András) érdemelte ki teljesítményével. 

Ezúton is gratulálunk nekik! 

Címkék

Események

08
06/08/2018 - 08:00

Időpont: 2018. június 8. péntek 8.00 óra

Útvonal: Komárom, az újonnan megépült gáton kijelölt ,,futópályán". Start és célpont a Monostori Erődben (Komarom, Duna-part 1.)