Ötödször vágott neki az ULTRABALATON-nak az ÉDUVIZIG

Az ÉDUVIZIG futócsapata immáron 5. alkalommal teljesítette az ULTRABALTON rendezvény keretein belül a Balaton körbefutását. Az idei év rendezvényének szlogenje „Csak egy kör” volt, ami összesen 211 km táv leküzdését jelentette a résztvevők számára.

Csapatunk 2022. április 30-án szombat délután 16:50 órakor kezdett Balatonfüreden és a Balatont körbefutva másnap 10:10 órakor haladt át a célvonalon. A futószakaszok úgy lettek összeállítva, hogy a résztvevők nappal és éjszaka egyaránt futottak, ami egyfajta különös varázsa is a rendezvénynek. Szerencsére az időjárásra nem lehetett panasz, futásra ideális körülmények között zajlott verseny, hozzájárulva a jó hangulathoz, ami ezt a kihívást körbelengte. Mindezek mellet az egymásért és a csapatért való küzdeni akarás is mindvégig jelen volt, ami végül az elért teljesítményben is megmutatkozott. Csapatunk 17 óra 21 perc alatt ért célba, ami a céges csapatversenyben a 6. hely a 362 csapatból, az összetett versenyben pedig az 56. hely a 1410 indulóból.

A csapatunk tagjai között az idei évben több csere történt, ami részben sérüléseknek és magánéleti elfoglaltságnak tudható be. Így voltak, akiknek ez volt az első megmérettetésük.

A csapatunk tagjai:

Bartal Gergely, Czanek Balázs, Gombás Károly, Joó Balázs, Konczné Nagy Andrea, Kozma Tamás (csapatkapitány), Krizsán Zsolt, Molnár András, ifj. Szombathelyi László, Tatai Róbert, Varga Tamás, kerékpáros kísérő: Kötél Pál.

Köszönjük az igazgatóságnak a feltételek biztosítását, Pető Róbert és Mizser Ferenc sofőreink kitartó és segítőkész munkáját, a Nyugat-dunántúli és a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóságoknak a pihenőhelyek biztosítását, melyek jelentős mértékben hozzájárultak a csapat sikeréhez.

Hajrá ÉDUVIZIG!

Találkozunk 2022. július 2-án az Ultra Tisza-tó futóversenyen!