Észak-dunántúli Vízügyért Díj 2020 átadása

Egy ilyen rendkívüli időszakban, mint az idei évben tapasztalt pandémia helyzet sem maradhatott el a korábban meghirdetett Észak-dunántúli Vízügyért Díj átadása.

Az ezzel járó oklevelet és bronzérmet ezúttal Tanainé Tóth Magdolna területi felügyelő (Tatai Szakaszmérnökség) és Szabó Ervin területi felügyelő (Rábai Szakaszmérnökség, Nick) kollégáink ünnepélyes keretek között vehették át Németh József igazgatótól. A díjat idén immár 6. alkalommal osztottunk ki a vízügyi szolgálatban folytatott kiemelkedő egyéni tevékenységért és teljesítményért dolgozói javaslatok alapján.

Tanainé Tóth Magdolna odaadó és teljes szakmai elhivatottsággal végzett munkájáért, a Tatai Szakaszmérnökség területén folyó árvízvédelmi projektekben folytatott kiemelkedő szakmai tevékenységéért, ami hozzájárult a beruházások műszakilag is megfelelő megvalósulásához, továbbá az OVF DKH projektjének szakmai támogatásáért és a vízrajzi területet érintő minőségbiztosítási rendszer precíz működtetéséért.

Szabó Ervin a Nicki műgát rekonstrukciós munkáiban megmutatkozó példaértékű hozzáállásáért és magas színvonalú műszaki tevékenységéért, valamint az igazgatóság létesítményeinek, erősáramú berendezéseinek érintésvédelmi és villámvédelmi időszakos felülvizsgálatainak kiváló ellátásáért, a Rábai Szakaszmérnökség villamos, telefon és riasztó hálózatának professzionális műszaki irányításáért.

Ezúton is köszönjük kollégáink színvonalas teljesítményét és gratulálunk az elismerésekhez!