Épületenergetikai fejlesztések nyílászáró cserével és a homlokzat utólagos hőszigetelésével a Győr- Szérűskert utcai gátőrházban

 
 
Bevezetés
 
Igazgatóságunk az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 5.132.217 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Győrben lévő Szérűskert utcai gátőrház épületenergetikai fejlesztésére. A beruházás támogatási szerződése a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség képviseletében eljáró "Energia Központ" Energiahatékonysági, Környezetvédelmi és Energia Információs Ügynökség Nonprofit Kft. és az Igazgatóság között 2010. május 29-én jött létre. A beruházás 2010. júliusában vette kezdetét és 2010. október végén fejeződött be.
 
A projekt során megvalósult a gátőrház nyílászáróinak cseréje, mely során javult az épület külső megjelenése és hőszigetelése, melyhez a külső falak és a záró födém hőszigetelése is hozzájárult.
A projekt célja az energia megtakarítási potenciál minél magasabb szinten történő kihasználása valamint a költségvetést terhelő energiaköltségek minimalizálása.
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap
finanszírozásával valósult meg.

 

Images: 
hazai_nemzetk_zi: 
lezart_futo: