ÉDUVIZIG csapatának újabb megmérettetése az ULTRABALATONON

Az ÉDUVIZIG csapata a május 11-12-i hétvégén sikeresen teljesítette az ULTRABALATON-2019 verseny során a 221 km futótávot. Az esős órák és az éjszakai etapok ismét kemény küzdelmet hoztak, de mindenki beleadott apait-anyait.

A 12 fős csapat 17 óra 55 perc és 18 másodperc alatt ért célba – 48 perccel gyorsabban, mint a 2018. évben!-, ami 4:53 perc/km átlagos sebességnek felel meg. Ezzel az eredménnyel céges csapatversenyben a 7. helyet szereztük meg a 369 csapatból, míg a 10-13 fős csapatverseny kategóriában a 22. helyet az 688 csapatból. Összetettben 58. hely az 1472 indulóból, ami nagyszerű eredmény!

Futósorrendben a csapattagok: Varga Tamás, Kozma Tamás (csapatkapitány), Erdélyi Lilla, Bartal Gergely, Krizsán Zsolt, Gombás Károly, Koncz Mercédesz, Németh József, Szabó József, Konczné Nagy Andrea, Molnár András, Fülöp Péter. Kerékpáros kísérőnk Koncz Gábor volt, a szállításunkról Pető Robi és Mizser Feri sofőrök gondoskodtak.

A csapat szállásáról vízügyes összefogással a Nyugat-dunántúli és a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság gondoskodott, melyet ezúton is köszönünk nekik!

Gratulálunk az ÉDUVIZIG csapatának!Büszkék vagyunk rájuk!